Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil kabil.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya dürüst açılmaktadır.

Özellikle santimantal ve kıymetli materyallerin evetğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde takılması gereken parkeçe.

Görmüş olacaksınız ki bu derece koca kaliteli yangın kapılarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın bapsı son basamak ciddi bir öneme sahiptir.

Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da coşkunluklerle ortaya çıkan zehirleme özelliği mevcut gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son ayar nitelikli olmalıdır.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve normal hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı Yangın Kapısı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Report this wiki page